Dagens ridpass

Red på stångbettet idag, och det gick inte alls bra. Boris var seg i början, sen blev det lite mer fart. Men det blev mera energi uppåt än framåt, ovanligt för att vara han. Han var studsig hela passet, jag jobbade hela tiden mot att få ner honom i låg och lite längre form så att han kunde slappna av, men det gick sådär...

Det är så mycket svårare att rida med bett nu, Boris tar tag i bettet och drar någon sekund sen släpper han och det går inte att få kontakt. Har gått på träningar, men det är svårare utan ridlärare för jag är inte helt säker på hur jag ska göra. Försöker vara stilla och stadig i handen och sitsen och vänta ut honom, men jag vet inte om det är helt rätt. Någon som har några tips?



Kommentarer
Postat av: Malin

sv. okej, nice. Jätte fin polle<3

2011-08-17 @ 21:15:22
URL: http://sjoisponny.blogg.se/
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

sv: Ja för mig funkade det :)!



Just nu har jag en massa tävlingar uppe i min blogg med bland annat samarbeten tillsammans med Ziperall, Stockholmsgruppen Cosmetics och en massa andra stora företag. Ni får bland annat chansen att vinna ett zumba paket, skönhetsprodukter, smink, teknik (ipod's bland annat), kläder, smycken osv.



Kika in och pröva din lycka (direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html) men kom ihåg att alltid läsa inläggen nogrannt :)

2011-08-17 @ 22:05:01
URL: http://flavoured.blogg.se/
Postat av: Eleonor - Ridlärare & Hästföretagare

(Obs efter uppvärmning på lite större böjda spår) Rid små volter o ställ/böj igenom honom så fort han "strular! o sen ur volten driver du på framåt o försöker känna stöd till båda tyglarna - blir han stark in på en mindre volt igen och våga "ta tag" i honom!



/ Eleonor

2011-08-17 @ 22:25:17
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0