Time to say goodbye...

Hejdå bloggen, nu fortsätter jag mitt bloggande på ponnyflickornas.blogg.se ;)

Det har varit kul att blogga ensam, men jag tror att det blir ännu roligare nu när vi är två! Delad glädje, dubbel glädje. Delad sorg, hälften sorg. Och så en massa delade åsikter och peppning.

Om jag mot förmodan tröttnar på Emma går jag tillbaka till min gamla blogg, men den kommer nu att vara så gott som helt nere.

Ni hänger väl med? Lova att i alla fall titta in och gärna fortsätta följa oss där istället för här.16. En bild som gör mig lycklig


Låter bilden säga allt... ♥


Promenad 2/10


Resten av bilderna kommer senare, förhoppningsvis då på **************.blogg.se. Skulle ha börjat blogga där reda igår kväll, men blogg.se och internet ville inte riktigt sammarbeta då. Hoppas på tur idag istället!


Fotat

Syster och jag var ute och fotade lite idag, är det något ni vill se eller är det inte kul med ohästiga bilder?

Så klockren bild haha.

Jag ska i alla fall INTE bli modell någonsin i mitt liv...

Snart drar jag mig mot stallet, kanske syster och kameran följer med, kanske inte. Vi får se ;)


15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Vissa dagar vet jag inte ens om det får mig att må bra. Men det är ju det jag älskar mest, så på något sätt måste jag väl må bra av dem?

Svårt att förklara, det är väl själva känslan när man håller på med hästarna. Jag tor alla hästmänniskor vet vad jag menar, det är bara svårt att sätta ord på det.

Älskade ponny, var skulle jag vara utan dig? ♥


Dimma

Tog några foton i hagen igår när det var så mycket dimma, här är de!

Ellie hälsar på morbror Boris.

Tycker det blev rätt härliga bilder med dimman bakom, och så lite suddiga eftersom det är dimma framför med. Lite -tidig-morgon-i-stallet-känsla. Vad tycker ni?


Lugn dag för oss båda

För en gångs skull ska jag bara vara hemma och göra meningslösa saker, som att titta på film, sitta vid datan och sova. Försökte ta en lång sovmorgon, men vaknade vid typ 8 i alla fall eftersom jag är så van vid att gå upp tidigt. Suck.

Åker nog till stallet lite senare och går en promenad/skrittar lite barbacka med Boris för att han ska få röra lite på sig och inte bli stel. Han förtjänar en vilodag nu!

Fina ponnyn, lite för bra.


Som vanligt

Resultatet för dagens tävling blev: 12 fel/utesluten.


Men Emma fotade lite på framridningen så det kanske blev några fina bilder i alla fall. Och Sofia fotade(?) i ridhuset, får se om jag får några bilder från henne. Vet förresten inte om jag vill se. Tog mod till mig och tittade på filmen som nån filmade när jag red... Usch.

Allt är tillbaka till det normala igen.

Måste förresten passa på att säga grattis till Anna och Soffan som får åka till Heda, och till Rebecka och Emma som också blev placerade. Snyggt jobbat!


Vi är på gång nu

Jag har en massa nya ideer för bra inlägg att skriva när vi väl har startat upp ***************.blogg.se. Skulle kunna skriva dem här, men vi satsar på att få lite fler läsare till den bloggen och fler läsare=fler kommentarer. Det roligaste är ju att höra era åsikter! Så vi sparar lite på det.

Förresten blev bilderna från igår inte alls så bra tyvärr... Så vi får ta nya någon gång, helst när Magic är frisk så vi kan sitta på hästarna. Det blir mycket lättare att se snygg ut då haha ;)

Den här nivån var det på bilderna + att de dessutom var suddiga p.g.a hästarna som inte stod stilla, ljuset och min kassa kamera. Vi får ta någon helg när inte Boris har bråttom till lektionen efteråt.


14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

Jaa vad ska man säga?

Först går jag upp på morgonen... sen går jag till skolan och är där hela dagen, med både pluggande, bloggande och vänner på rasterna.

Sen åker jag buss. Och väntar lite på buss. Sen lite mera bussåkande.

I stallet börjar man med att reda ut kaoset som är där. När det är fixat så blir det att ordna hästar till lektioner och göra stallet. (Mocka, spåna, väga foder, sopa, städa, laga saker som är lite trasiga, ta in eller ut hästar och så vidare, fodra, sopa lite till, bära vattenhinkar, vattna ridhuset...)

Ja, vad brukar du göra i stallet?

Bild på Pilli och mig i Flyinge förra året.


RSS 2.0