Ny design

Hej alla Ylvas bloggläsare!
Jag tänkte ta mig friheten till att skriva en liten gästbloggning här nu när jag ändå är inne för att fixa designen. Jag lovade Ylva att göra en design till henne för ett bra tag sedan men har inte haft någon insperation eller motivation alls. Kladdade ihop något igår och hoppas på att Ylva ska gilla det. Jag gillar den men är ändå inte nöjd.
Jag stängde ner bloggen ett tag medan jag fixade med designen, ifall nu undrar vad "felet" var. Hur tycker ni att den blev nu då? :)

Jag heter iaf Sarah Bergman och går i Ylvas klass på Vreta. Som ni kanske förstår då är jag också "hästgalen". Jag har en egen häst som heter Super Sunflower och är ett varmblod på 12 år. Jag har haft honom i ett år och börjar nu hitta knapparna ordentligt. Mitt mål är att vi ska nå LB/LB (110 cm hoppning) innan vår tid är slut. Om vi lyckas vet jag inte, det får framtiden avgöra!

Ni får väldigt gärna besöka min blogg TOPHORSES där jag skriver om min vardag med Sunny, utrustning och annat som rör hästar och ridsport. Jag gillar att utrycka min åsikt om saker inom ridsporten så en del sådant hamnar i bloggen också. Det skadar ju inte att titta? ;)


/Sarah Bergman

Kommentarer
Postat av: ylva

gulligt sarah <3

2011-04-16 @ 20:01:15
URL: http://ylvaaek.blogg.se/
Postat av: Eleonor - Vinn smycke värde 395kr

Spännande att få se en ny design! :)

2011-04-16 @ 20:59:43
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: sarah

Du får säga till om du vill att jag ska ändra/ fixa något :)

2011-04-16 @ 21:59:58
URL: http://tophorses.blogg.se/
Postat av: Elin Olsson

fin design! :)

2011-04-16 @ 22:13:56
URL: http://olssonselin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0